Sommerferien min er over. Det er et faktum jeg hverken kan benekte eller bestride. Normalt sett burde man nå ha vært helt oppladet og klar for å ta fatt på arbeidet igjen, men jeg er helt utbrent, eller egentlig aller mest solbrent da. Jeg er sikkert ikke alene om å ha det slik. Jeg er garantert ikke den eneste som har ambivalente, eller direkte motstridende følelser, mot å gå tilbake på jobb igjen etter slike flotte ferieuker. Det er ikke enkelt dette, men jeg håper i det lengste at vekkerklokken, morgenrushet, stressede kollegaer, beksvart og bitter kaffe og nettverksfeil atter igjen skal redde livet mitt fra å bli gørr hakke kjedelig.

Heldigvis har vi alltid musikken og for alle dere som i flere uker til kan nyte en av landets beste sommerferier, så synes jeg det er viktig å holde seg sånn noenlunde oppdatert på musikkfronten selv om man har «fri». Det kan jo til og med være at du finner din nye favorittartist på min juli-liste! Eller at du blir den mest populære fyren på grillfesten med denne spillelista! Eller at du bare drømmer deg så bort i musikken at skjærgårdsjeepen din faktisk lever opp til navnet sitt. Sjekk ut sommerens americana/folk/roots-oppdagelser og nyheter i spillelisten under. Finner du ikke noe du liker her, da blir jeg så overrasket at jeg hadde vært villig til å gi deg pengene tilbake om du virkelig hadde betalt.

SHARE
Forrige artikkelSommeren med Bob
Neste artikkelThe Del Lords – Elvis Club
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here