Fredagsvideoer: Ha Ha Tonka

HA HA TONKA

Det er noe fundamentalt feil i verden når urkjedelige Mumford & Sons trekker full Oslo Spektrum for å spille sin ene sang på repeat i to timer, mens et fyrverkeri som Ha Ha Tonka trekker 11 personer i Oslo…

Jeg håper Bergen har tenkt å vise seg fra sin beste side i kveld, når Ha Ha Tonka gjester Madam Felle. Her har man en sjans til å vise et genuint Bloodshotband at Bergen virkelig ER bedre enn Oslo…

Som en kjent musikkblogger i USA beskrev bandet: «Hvis din far døde, og du gikk på Ha Ha Tonka samme kveld, så er de det eneste bandet jeg vet om som ville fått deg til å forlate konsertlokalet etterpå med et stort smil om munnen, til tross for dagens tragiske omstendigheter».

Vi sender ut et knippe videoer som inspirasjon, så sees vi i kveld!  Og husk; Madam Felle i kveld klokken 22:00.

«12 Speed Oscillating Fan»:

«Made Example Of» (Sun Studio Sessions):

«Usual Suspects»:

«Lonely Fortunes»:

«Close Every Valve To Your Bleeding Heart»:

«Death Of A Decade»:

«Dead To The World»:

 

SHARE
Forrige artikkelSommeren nærmer seg og ja – det blir regn i år også!
Neste artikkelWilly Vlautin fra Richmond Fontaine om bøker, musikk og film…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here