Det ser ut til at Madam Felle og BergenLive mellom seg planlegger å redde Americanavåren i Bergen. Bergen kan se frem til både Kinky Friedman (via BergenLive), Chip Taylor & Paal Flaata, Grant Lee Phillips, Robert Smith-Hald, Larkin Poe & Thom Hell i april, og Kelly Joe Phelps (via BergenLive) i mai.

Og nå har de også booket det eminente Bloodshots Records-signerte Ha Ha Tonka den 24. mai. Bandet har lenge vært høyt ansett på Ninebullets.net, og Bryan har anmeldt alle de tre platene deres. «Buckle In The Bible Belt«, «Novel Sounds Of The Nouveu South» og eminente «Death Of A Decade» fra 2011. De spiller også på Café Mono i Oslo dagen før, den 23. mai.

Jeg trenger egentlig ikke forklare noe mer rundt dette – det er bare å se og høre på disse videoene. Det er forøvrig møteplikt disse to kveldene på Mono og Madam Felle.

Heng deg på Facebookevent for Madam Felle. Café Mono har foreløpig ikke offentliggjort noe på sine websider.

«12-inch 3-speed Oscillating Fan»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=2MaXjD_PE9s[/youtube_video]

«Usual Suspects»:
[vimeo video_id=»22413167″ width=»650″ height=»415″ title=»Yes» byline=»Yes» portrait=»Yes» autoplay=»No» loop=»No» color=»00adef»]

«Lonely Fortunes»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=smZ5MxZNZp8[/youtube_video]

«Caney Mountain»:
[vimeo video_id=»1747226″ width=»650″ height=»415″ title=»Yes» byline=»Yes» portrait=»Yes» autoplay=»No» loop=»No» color=»00adef»]

«Usual Suspects» (MusicFog):
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=9392WQIVLlA[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelHans navn er Allen, Terry Allen!
Neste artikkelSpilleliste Februar 2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here