The Monthy Iceberg: “All I See Is You”

Denne måneden tok Son Volt litt over, og mandagen for det månedlige isfjellet seilte forbi helt usett og uhørt. Som en liten erstatning så har vi linet opp en virkelig godbit i dag. Dette er så ferskt som det kan få blitt, og ble spilt inn i Pat Tomeks studio i Kansas City i løpet av januar og februar.

“All I See is You” ble fullført 6. februar 2013, og vi kan dermed by på en ekte verdenspremiere.

 

— This one started out as a riff, the acoustic guitar figure that opens the song.
The subject is love, which I’m pretty sure has been used before.

New songs come to me all the time.  Most of ’em are still unfinished, for lack of time, money, ability, ambition, etc.  But every week I’m adding something to two or three of ’em.

We started this one almost 3 years ago and just finished. Basic tracks by my bandmates, and the drums and main female vocals were by Richard Gintowt and Michelle Sanders, the core of a KC pop band, Hidden Pictures.

If you want a visual on them, you can search Youtube under ‘Howard Iceberg Tribute Show–Southern Comfort‘.  They were a couple at the time that video was shot, but not anymore.  So much for love songs, and so much for love.

Howard

Howard vurderer nå å gi ut en eller to nye plater i løpet av sommeren og høsten, og vi kommer selvsagt tilbake til dette hvis og når det skjer. EN ting er sikkert, og det er at “All I See is You” blir å finne på en av disse platene…

Hør “All I See is You”:
[media id=804 width=650 height=20] 

Forrige artikkelMercury Motors, live – Garage, Bergen – 17.03.2013
Neste artikkelJason Molina har forlatt oss…
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here