Lørdag forlot Jason Molina denne verden, og har slått seg sammen med en lang rekke gamle helter i The Great Gig In The Sky.

Molina, som har hatt noen tunge år på veien tilbake til livet og verden, døde i Indianapolis lørdag kveld.

Dødsårsaken var organsvikt som resultat av mange års tungt alkoholmisbruk. Molina hadde de siste årene fått livet sitt omtrent på rett vei igjen, og jobbet seg sakte tilbake i form på en farm.

Det er et enormt tap for musikkverden, og hans enorme fanbase over hele verden er sterkt berørt. Vi lyser fred over Jason Molinas minne, og kan ikke gjøre annet enn å takke for alt det fantastiske han tross alt rakk å gi oss.

Les hans gode venn Henry Owings siste hilsen.

 

Forrige artikkelThe Monthy Iceberg: “All I See Is You”
Neste artikkelTakk for all musikken, Molina
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here