Fredagsvideo: Jason Molina

Det er fem år siden verden mottok den triste beskjeden om at Jason Molina hadde gått bort. Mange av oss har vel lest Erin Osmons biografi, som til tider er et meget godt dokument over Molinas liv og virke.

Jeg vil anbefale et YouTube-dykk og søk på Osmon, hun har gjort en rekke opplesninger og intervjuer siden boken kom ut – der man får et litt bedre inntrykk av Molina og hans demoner. 

Idag hyller vi ganske enkelt låtskriveren Jason Molina med et knippe av mine favorittvideoer. 

Og så en liten bunke temmelig obskure og underlige opptak… 

 

Forrige artikkelMary Gauthier – Rifles and Rosary Beads
Neste artikkelFredagsvideo: Mary Gauthier – Bulletholes In The Sky
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here