RokyCostello

Norge får mer storfint besøk, når både Roky Erickson og Elvis Costello er bekreftet i løpet av året.

Roky Erickson besøker Oslo 10. mai, Haugesund 11. mai og Bergen den 13. mai, og det er første gang den legendariske kultartisen besøker Bergen og Haugesund. Elvis Costello er bekreftet i Trondheim 1. august, og i Bergen 3. august – i den nye konsertsalen på USF Verftet.

Roky Erickson spiller på Ole Bull Scene i Bergen, på Rockefeller i Oslo og på Høvleriet i Haugesund, og vi kan forvente heftig rock fra mannen som er et temmelig godt eksempel på alt som var galt ved behandlingen på institusjoner for mentalt syke i tidligere tider. Når han etter en dom for narkotikabesittelse erklærte seg sinnsyk, så ble han selvsagt innlagt. Og behandlingen han fikk der, med elektrosjokk og tung medisinering sørget for at den Roky Erickson som kom ut ikke var den samme som gikk inn. Dessverre ikke i en positiv retning.

Billetter: OSLO :: BERGEN :: HAUGESUND

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=cGmZWFWk0t8[/youtube_video]

 

Elvis Costellos konsert på Verftet blir en av de konsertene man ikke kan gå glipp av. Et intimt lokale som er pusset opp for å huse nettopp denne typen konserter vil trolig garantere en opplevelse av de sjeldne fra den geniale mannen fra London.

Billetter : BERGEN :: TRONDHEIM

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=kwuqy4rkEBc[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste Mars 2013
Neste artikkelHvem faen er Elliott Murphy?
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here