Her får du en riktig godbit til lørdagskosen. Fra forrige ukes store samtaleemne, Son Volts nye album Honky Tonk, her er videoen til låten “Hearts and Minds”.

Det meste er vel blitt sagt om Honky Tonk nå, så derfor skal jeg ikke plage folk med veldig mye mer prat, bare konstatere at Jay Farrar og Son Volt har fått snekret sammen en video som visuelt sett framhever og oppsummerer den uendelige kjærligheten til musikken, kulturen, landskapet og menneskene i den rurale delen av USA, den som Farrars historier og tekster som oftest utspinner seg fra. Bildene av slitne og rustne stålbroer, gamle fabrikker og nedlagte bensinstasjoner, gir lyden av de to felene enda mer mening. Det føles som de sørger over det stolte arbeiderklassesamfunnet som en gang var og som nå mer eller mindre er på vei til å forvitre og smuldre helt bort. Se, lytt og nytt og ha en fortsatt god lørdag!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here