Det første vi noen sinne hørte fra Son Volt var «Windfall». Ingen var vel helt forberedt på hva Jay ville gjøre etter Uncle Tupelo. At han ville levere noe så utsøkt som Trace var det vel ingen som hadde gjettet på.

Det finnes jo en del Son Volt videoer på nett, men mangelen på offisielle musikkvideoer er ganske påtagende – heldigvis er det noen offisielle konsertopptak å finne innimellom alt med dårlig iPhone-lyd som folk laster opp helt ukritisk.

HER er i hvertfall noen av mine favorittvideoer med de forskjellige versjonene av Son Volt:

I toppen ser vi  Son Volt live fra Austin City Limits – og «Windfall»

Låt nummer 2 fra Trace var «Live Free»:

Og så kom «Tear Stained Eye»:

..før «Route» sementerte en av de beste kvadruplene i musikkhistorien:

Den offisielle musikkvideoen til «Drown» er heller ikke å forakte:

«Caryatid Easy» fra Straightaways:

«Way Down Watson» fra Straightaways:

«Driving The View» fra Wide Swing Tremolo:

«Straightface» fra Wide Swing Tremolo:

«Afterglow 61» fra Okemah and the Melody of Riot – live på Letterman: 

«Endless War» fra Okemah and the Melody of Riot:

«The Search» fra The Search

«Picture» fra «The Search:

«Strength and Doubt» fra American Central Dust:

«Cocaine and Ashes» fra American Central Dust:

SHARE
Forrige artikkelFrem Fra Glemselen: Son Volt – The Search
Neste artikkelSon Volt – American Central Dust (2009)
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here