Det er velkjent at familien Braun, som utgjør grunnstammene i Reckless Kelly og Micky & The Motorcars, er store baseballfans. De har i flere år hatt sin egen «Reckless Kelly Celebrity Softball Jam» – der man først spiller en softballkamp, før Reckless Kelly med venner spiller en konsert midt ute på baseballbanen.

Laget de i mange år har samarbeidet med Round Rock Express spurte i år om de kunne lage en kampsang for dem. Reckless Kelly var ikke spesielt vanskelige å spørre.

Resultatet ble «All Aboard» – som kom ut denne uken. Og den er SELVSAGT ukens fredagsvideo!

God fredag. Enjoy!

[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=6lrJLDzPJjE[/youtube_video]

SHARE
Forrige artikkelFifth On The Floor – Ashes & Angels (2013)
Neste artikkelMercury Motors, live – Garage, Bergen – 17.03.2013
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here