Reckless Kelly er store favoritter her på bloggen, og jeg vet det er flere enn meg som holder pusten og venter på den nye plata.

Personlig ble jeg en smule skuffet over forrige plate, da jeg rett og slett foretrekker at Kellyene gjør sine egne låter. Gode låter og godt spilt, for all del – men ikke det Reckless Kelly JEG kjenner.

Derfor var det en herlig opplevelse å få høre tittelsporet fra platen «Good Luck & True Love», og merke at første smakebit er akkurat så bra som jeg hadde håpet.

Låten er nå gjort tilgjengelig hos Lonestarmusic. Klikk deg inn her, og kikk nøye så ser du en liten Play-knapp under «Tracks»… enjoy!

SHARE
Forrige artikkelFrem Fra Glemselen: Henning Kvitnes’ Next Step
Neste artikkelForhåndsbestill «Mockingbird Time» fra The Jayhawks
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here