Alle som har fulgt meg på No Deal Music har sikkert fått med seg at jeg har laget en månedlige spillelister i Spotify. I hovedsak har spillelisten vært et sted jeg har brukt til å samle ny musikk for eget bruk, men et varierende antall andre mennesker har hver måned satt pris på listen ved å abonnere på den og jeg tror mange har brukt listen aktivt for å finne ny musikk.

Rune er langt i fra verdens største Spotify og streamingfan, han er som de fleste vet en hardcore vinylsamlefantast, men vi var vel skjønt enige om at en Spotifyliste er en grei måte å formidle en samlet oversikt over det vi har funnet av nyheter fra hver måned.

Derfor har jeg bestemt meg for å holde liv i tradisjonen og fortsette med å publisere listene ut til leserne. Sånn ca halvveis ut i hver måned kommer det en liste med nyheter fra den siste måneden, ved månedslutt er det som regel blitt et sted mellom 30 og 40 låter med nyheter fra den siste tiden. Av og til dukker det opp eldre saker og ting som må være med, som er nye på Spotify, men ikke nødvendigvis er helt nye utgivelser.

Siden vi nå skriver februar er januarlisten min, som denne posten omhandler, nesten allerede utdatert, men jeg synes det var på sin plass å få med den første måneden av året her på Dust of Daylight. Listen inneholder en del låter fra 2012, men også mange av de forholdsvis få nyhetene som er kommet etter nyttår. Det må sies at en del «store» americanautgivelser som Daniel Romano, Frontier Ruckus og The Lone Bellow ennå ikke er kommet på streamingtjenestene og de dukker helt sikkert opp på en senere månedsliste når de blir tilgjengelige. Så inntil da får vi kose med oss det som faktisk er tilgjengelig.

 

SHARE
Forrige artikkelNicolette Good – Monarch
Neste artikkelRayland Baxter – Feathers and Fishhooks
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here