Det er vel ingen som kan unngå å ha fått med seg at Son Volts nye album Honky Tonk virkelig er etterlengtet her på bloggen. For noen dager siden spilte vi låten «Bakersfield» for dere. I dag har vi fått kloa på låten «Tears of Change».

Som jeg nevnte sist gang, så hadde ting løsnet for Jay med tanke på bruk av blant annet ordet «Love» i tekstene sine. Og i «Tears of Change» får «Love» virkelig kjørt seg.

Som en liten bonus så slenger jeg også med den ferske teaser-videoen fra Rounder Records, som gir et lite klipp fra låten «Hearts and Minds». Honky Tonk tegner virkelig til å bli en sjelden godbit av en plate, og jeg gleder meg som en unge til julaften 5. mars.

«Tears of Change»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

Honk Tonk teaser med «Hearts and Minds»:

SHARE
Forrige artikkelThe Replacements – Sorry Ma, Forgot To Take Out The Trash (1981)
Neste artikkelKelly Willis & Bruce Robison – Cheaters Game
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here