Det kom som en liten overraskelse på de fleste at Mike Cooley fra the Drive-By Truckers endelig ville komme ut med sitt etterlengtede soloalbum. Enda mer overraskende var det kanskje at han debuterer med et livealbum.

Cooley sier jo selv at låtproduksjonen hans er på et slik nivå at det gjerne ville ta ham 10 år å få klar nok låter. Han produserer omtrent like mange låter som han leverer til hvert enkelt DBT-album, det vil altså si i gjennomsnitt en låt i året.

Det er langt mellom Cooleys soloshow, men i februar hadde han tre stk på rappen, 21. 22. og 23. februar. Det er disse tre showene som nå er mikset og DBT-produsent David Barbe har sammen med Cooley valgt ut et lekkert knippe låter til platen «A Fool On Every Corner».

Jeg vet det er flere nerder som meg der ute, som gjerne foretrekker de komplette, uredigerte konsertopptakene. I dette tilfellet får vi jo både i pose og sekk. Et mikset utvalg fra de tre konsertene i fjong innpakning, samtidig som de uredigerte konsertene ligger fritt tilgjengelig for alle på Archive.org (der man også finner stort sett alt Drive-By Truckers har gjort opp gjennom årene). De tre konsertene kan du høre og laste ned her:

The Earl 22. februar 2012

The Earl 23. februar 2012

The Melting Point 24. februar 2012

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: Christmas In Missouri
Neste artikkelJason Molina – Autumn Bird Songs
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here