fbpx

…mens vi venter på Mike Cooley

Det kom som en liten overraskelse på de fleste at Mike Cooley fra the Drive-By Truckers endelig ville komme ut med sitt etterlengtede soloalbum. Enda mer overraskende var det kanskje at han debuterer med et livealbum.

Cooley sier jo selv at låtproduksjonen hans er på et slik nivå at det gjerne ville ta ham 10 år å få klar nok låter. Han produserer omtrent like mange låter som han leverer til hvert enkelt DBT-album, det vil altså si i gjennomsnitt en låt i året.

Det er langt mellom Cooleys soloshow, men i februar hadde han tre stk på rappen, 21. 22. og 23. februar. Det er disse tre showene som nå er mikset og DBT-produsent David Barbe har sammen med Cooley valgt ut et lekkert knippe låter til platen “A Fool On Every Corner”.

Jeg vet det er flere nerder som meg der ute, som gjerne foretrekker de komplette, uredigerte konsertopptakene. I dette tilfellet får vi jo både i pose og sekk. Et mikset utvalg fra de tre konsertene i fjong innpakning, samtidig som de uredigerte konsertene ligger fritt tilgjengelig for alle på Archive.org (der man også finner stort sett alt Drive-By Truckers har gjort opp gjennom årene). De tre konsertene kan du høre og laste ned her:

The Earl 22. februar 2012

The Earl 23. februar 2012

The Melting Point 24. februar 2012

Siste artikler

Lest dette?