Fredagsvideo: Christine Sandtorv – Blåse på

Det er fredag, og den siste uken så har minisjefen hjemme sørget for at platen “Gullamanter” som jeg anmeldte i forrige uke gått på temmelig jevn rotasjon.

Så da passet det bra at Christine Sandtorv spilte med det eminente Voksne Herrers Orkester på Logen Bar for litt siden, og at videoene har havnet på YouTube.

Det er fredag, og etter en slitsom uke så hadde det kanskje vært greit med noen som kunne blåse på. Og ikke lat som om du er for “stor” til å høre på barneplater, god popmusikk er god popmusikk uansett…

God fredag! Enjoy.

Og når vi først er i gang, så legger vi til de to andre videoene fra Logen Bar;

“Vår egen butikk”:

“Litt om litt”:

Forrige artikkelFredagsvideo: Drew Kennedy – Stars In California
Neste artikkelRyan Adams: Losering – a story of Whiskeytown.
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here