Fredagsvideo: Drew Kennedy – Stars In California

 

Drew Kennedy har blitt en av mine favoritter, etter den utsøkte boken OG platen “Fresh Water In The Salton Sea“.

For en tid tilbake ga han ut videoen til låten “Stars In California”, som jeg helt har glemt å dele på bloggen.

Dette er en av de aller fineste videoene jeg har sett i hele år, så den har fortjent sin plass som offisiell Fredagsvideo på Musikkbloggen.

Låten er skrevet av Drew Kennedy og Rob Baird

Forrige artikkelVibeke Saugestad med The Shake Set
Neste artikkelFredagsvideo: Christine Sandtorv – Blåse på
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here