fbpx

Fredagsvideo: Reckless Kelly – Pennsylvania Avenue

Reckless Kelly er et av mine virkelige favorittband. Siden jeg ble utsatt for platen “Millican” i 1998, så har jeg fulgt bandet i tykt og tynt. De siste par platene har skuffet en smule, men nå er de ute med en single som virkelig sparker amerikansk rumpe.

Inspirert av det kommende presidentvalget, så har Reckless Kelly laget en låt som evner å kommentere valgkampen uten å velge side. De sier ganske enkelt og greit at de forventer at den som blir valgt holder det han har lovet! De snakker også om at det er alles ansvar å stemme, og gjør det på en måte som vennlig men bestemt. Temmelig imponerende, med tanke på staten de kommer fra. Der har jo ting en tendens til å være enten svart eller hvitt.

Uansett. Dagens fredagsvideo er Reckless Kellys “Pennsylvania Avenue”:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=Gy67Qoosj1g[/youtube_video]

 

Siste artikler

Lest dette?