Reckless Kelly er et av mine virkelige favorittband. Siden jeg ble utsatt for platen «Millican» i 1998, så har jeg fulgt bandet i tykt og tynt. De siste par platene har skuffet en smule, men nå er de ute med en single som virkelig sparker amerikansk rumpe.

Inspirert av det kommende presidentvalget, så har Reckless Kelly laget en låt som evner å kommentere valgkampen uten å velge side. De sier ganske enkelt og greit at de forventer at den som blir valgt holder det han har lovet! De snakker også om at det er alles ansvar å stemme, og gjør det på en måte som vennlig men bestemt. Temmelig imponerende, med tanke på staten de kommer fra. Der har jo ting en tendens til å være enten svart eller hvitt.

Uansett. Dagens fredagsvideo er Reckless Kellys «Pennsylvania Avenue»:
[youtube_video]http://www.youtube.com/watch?v=Gy67Qoosj1g[/youtube_video]

 

SHARE
Forrige artikkel…mens vi venter på Rune Berg; her er «Diana»
Neste artikkelThe Monthly Iceberg: LA When You’re All Alone
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here