Stephen Simmons svinger innom Norge på sin kommende Europaturné. Mannen som står bak «The Big Show» – en av fjorårets beste plater (topp 20 her på Musikkbloggens store topp 50) har valgt seg ut tre steder å spille.

Onsdag 19. september spiller han en privat huskonsert i Bergen.
Her er det noen ytterst få ledige plasser igjen.
Ta kontakt via kontaktskjemaet hvis du ønsker å oppleve Simmons live og eksklusivt på Musikkbloggens huskonsert.

Lørdag 22. september spiller han på Café Tid på Hagan/Nittedal.

Søndag 23. september spiller han på Buckleys i Oslo.

Få med deg denne glitrende låtskriveren før han tar turen videre til en omfattende turné i Nederland & Tyskland.

Se og hør «Shirleys Stables» fra fjorårets konsert på Buckleys:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: Hotel Alhambra
Neste artikkelRootsy satser i Oslo
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here