Foto: Rune Letrud

The Rainmakers stod for flere av de beste konsertopplevelsene jeg hadde i 2011, takket være en etterlengtet gjenforening og påfølgende norgesturné i mars og april i fjor. På veien rundt i landet ble det filmet en del både på scenen, på lydsjekker og private øvinger.

I anledning Rainmakers kommende turné, som blir behørig dekket her på bloggen, så har jeg skrudd sammen en liten video som viser litt av stemningen og mottagelsen våre venner fra Kansas City fikk på sin hjemkomst til Norge.

Takk til The Rainmakers, Eddie Christiansen, Stian Omland og Jo Inge Hjerkinn for både tillatelser og videobidrag…

Thank you for some of The Greatest Nights Of My Life…

 

SHARE
Forrige artikkelVideo: Phone Joan – Damned
Neste artikkelDelta Swamp Rock – Sounds From The South: At the crossroads of rock, country and soul
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here