fbpx

Musikkbloggens julekalender: 9. desember

Musikkbloggens julekalender vil by på obskure julesanger fra både kjente og ukjente artister, som stort sett befinner seg i og rundt sjangeren Alt. Country og Americana. Følg med oss hver dag for å høre alt fra Drive-By Truckers og Old 97’s til Kelly Willis og Otis Gibbs fremføre julesanger du mest trolig aldri har hørt før – eller i hvertfall ikke i den tapningen.

Bak luke nr. 9 befinner det seg en låt av Tom Waits. Sunget av Neko Case.

Dette er vel omtrent like kontroversielt som Susanne Sundførs versjon av Jokkes “Her kommer vintern”, men jeg må da bare innrømme at dette er den beste coverversjonen jeg har hørt av denne låten, og kanskje den beste av alle coverversjoner jeg har hørt av noen av Tom Waits låter.

Neko Case makter virkelig å ta denne låten og gjøre det til si egen, så for de som har et åpent sinn her er Neko Case og “Christmas Card From A Hooker In Minneapolis”:

[media id=522 width=650 height=20]

Husk fjorårets store føljetong “10 juleplater du trenger

Resten av årets julekalender finner du her.

Siste artikler

Lest dette?