fbpx

Musikkbloggens julekalender: 20. desember

Musikkbloggens julekalender vil by på obskure julesanger fra både kjente og ukjente artister, som stort sett befinner seg i og rundt sjangeren Alt. Country og Americana. Følg med oss hver dag for å høre alt fra Drive-By Truckers og Old 97’s til Kelly Willis og Otis Gibbs fremføre julesanger du mest trolig aldri har hørt før – eller i hvertfall ikke i den tapningen.

En helt spesiell godbit idag folkens. Supergruppen Diamond Rugs, og “Christmas In A Chinese Restaurant”.

I bandet Diamond Rugs finner vi John McCauley og Robbie Crowell fra Deer Tick, Ian Saint Pé fra The Black Lips, Steve Berlin fra Los Lobos, Hardy Morris  fra Dead Confederate og Bryan Dufresne fra Six Finger Satellite.

Og dette er rett og slett deres første single, forvent å høre mer fra denne gjengen i 2012!
[media id=542 width=650 height=20]

Husk fjorårets store føljetong “10 juleplater du trenger

Resten av årets julekalender finner du her.

Siste artikler

Lest dette?