Musikkbloggens julekalender vil by på obskure julesanger fra både kjente og ukjente artister, som stort sett befinner seg i og rundt sjangeren Alt. Country og Americana. Følg med oss hver dag for å høre alt fra Drive-By Truckers og Old 97’s til Kelly Willis og Otis Gibbs fremføre julesanger du mest trolig aldri har hørt før – eller i hvertfall ikke i den tapningen.

Dagens julelåt kommer fra våre gode venner Bob Walkenhorst og Jeff Porter i Kansas City.

Låten er en original Walkenhorst, og heter «Christmas In Nashville». Bob Walkenhorst på vokal og gitar, Jeff Porter på piano.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Jeg anbefaler dessuten å holde et øye med bloggen klokken 12 idag, da Musikkbloggens Julegave deles ut gratis til alle som vil ha… 

Husk fjorårets store føljetong «10 juleplater du trenger»

Resten av årets julekalender finner du her.

SHARE
Forrige artikkelTopp 50 – Musikkåret 2011 oppsummert.
Neste artikkelJulegave: Walkenhorst & Porter – Winter Dreams
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here