Jason Isbell besøkte David Letterman i går, og spilte selvsagt en av årets beste låter; «Codeine».

Med seg hadde han selvsagt The 400 Unit, samt kjæresten Amanda Shires.

Jeg må vel innrømme at jeg har hørt låten gjort bedre før, lydbildet ble en smule forstyrret av at man stort sett hører trommer. Men det er rett og slett bare stas å se Isbell på Letterman, og spesielt siden han på slutten av showet ble medlem i bandet til Isbell (også som frivillig sjåfør) så er dette uten tvil dagens lørdagsvideo.

Ryan Adams var kjapt ute og ønsket lykke til, og i Twitter-diskusjonen som fulgte fant vi også ut at han spilte to låter til, eksklusivt for websiden.

Link til disse finner du under videoen.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

 

Se «Got It Alone» og «Alabama Pines» på CBS.com.

Her får Isbell på seg el-gitaren, og da låter det med ett litt bedre, selv om trommene er en smule overdøvende også her.

«Alabama Pines» var det litt mer trøkk i, selv om Amanda Shires på mange måter viser at det kanskje ikke er så smart å ha kjæresten med i bandet. Det er jo et par Beatlesgutter som har bevist det tidligere.

Men når «Got It Alone» kicker igang så er Isbell i sitt ess. Her har vi låten de skulle spilt som hovedlåt! Jason Isbell & the 400 Unit uten upassende felegnukking sparker rumpe!

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Egil Olsen – Grow A Heart
Neste artikkelMusikkbloggen omtales på Spirit.no
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here