Som alle vet så er den nye platen fra The Jayhawks klar til å utgis, og den er på gaten 20. september.

Platen har fått navnet “Mockingbird Time” og kan nå forhåndsbestilles direkte fra The Jayhawks.

Og her snakker vi band som har skjønt det… du kan selvsagt forhåndsbestille LPen eller CDen. ELLER du kan gå for Deluxepakken som blant annet inneholder dokumentar DVDen og et par uutgitte låter og videoer.

ELLER så kan du fleske til med Super Deluxe utgaven på Vinyl eller CD, som inneholder t-skjorte, signert trykk og alt den standard Deluxepakken inneholder. Med dagens dollarkurs så er det vel ikke stort å lure på.

Platen bestiller du her.

Mens vi venter, hva med en liten smakebit fra den nye platen?

[media id=362 width=650 height=50]

Forrige artikkelHør singelen fra Reckless Kellys nye album
Neste artikkelFredagsvideo: The Last Hurrah! – The Great Gig In The Sky
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here