Og SÅ lenge holdt Gary Louris’ spådom om at nåværende Jayhawksturné fort kunne bli den siste, siden hans ryggplager gjør at transportetappene er smertefulle.

For i dag ble bandet bekreftet på Malakoff-festivalen i Nordfjordeid, og sannsynligheten er ganske så stor for at de vil dukke opp på flere norske festivaler i sommer.

Malakoff kan ellers skilte med Lars Winnerbäck og legendariske Seigmen, sammen med blant annet Sondre Lerche, Casiokids, Hurra Torpedo og Bare Egil Band.

Les mer på malakoff.no

Forrige artikkelIsrael Nash Gripka – Garage, 29.02.2012
Neste artikkelFredagsvideo: Fool’s Gold
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here