Mandag lander The Jayhawks i Bergen, før turen går videre til Oslo og Trondheim henholdsvis tirsdag og onsdag.

Europaturnéen kommer på tampen av en lang USA turné, så bandet er samspilt og låter bedre enn noen sinne.

Som en liten oppvarming så kan du i playlisten under høre 4 låter fra deres kritikerroste konsert på The Vic i Chicago forrige uke.

Forrige artikkelHank III til Bergen i juli
Neste artikkelFredagsvideo: Vintage Trouble – Not Allright By Me
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here