fbpx
Forsiden Alle poster Soul Fredagsvideo: Vintage Trouble – Not Allright By Me

Fredagsvideo: Vintage Trouble – Not Allright By Me

Man kan aldri få nok av dette fantastiske bandet. Dagens fredagsvideo er “Not Allright By Me” av og med Vintage Trouble. Dette er et opptak fra konseptet AllSaints Basement Sessions, og som bonus får du også se “Nobody Told Me”.

Ha  en fortreffelig fredag! Enjoy the music!

“Not Allright By Me”:
[media id=616 width=650 height=415]

“Nobody Told Me”:
[media id=617 width=650 height=418]

Forrige artikkelThe Jayhawks i Norge – en liten oppvarming
Neste artikkelFredagsvideo: The Far West – Bitter, Drunk and Cold
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here