Bergen Live har bekreftet at nok en Americanalegende skal gjeste Bergen i sommer. Onsdag 4. juli skal Hank Williams III feire den amerikanske nasjonaldagen på Garage.

Mannen er som kjent barnebarn av Hank Williams, sønn av Hank Williams jr. og halvbror til Holly Williams.

Live så opplyses det at han vil gjøre sitt sedvanlige show i kjølvannet av fjorårets kvadruple plateutgivelse. Han spiller et sett country, ett sett punk og ett sett metall. Noe for enhver smak denne kvelden på Garage med andre ord.

Alle som har sett mannen live kan vitne om et sinnsykt liveshow, så her er det nok bare å kjenne sin besøkelsestid.

Billetter på Billettservice, og konsertstart klokken 21 presis – onsdag 4. april.

Hør og se Hank gjøre country:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

og deretter litt metall sammen med Assjack:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelThe James Low Western Front – Whiskey Farmer
Neste artikkelThe Jayhawks i Norge – en liten oppvarming
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here