fbpx

…mens vi venter på “Tomorrowland”

Ryan Bingham er klar med singelen “Heart of Rythm” fra det kommende albumet “Tomorrowland”.

Og skal vi dømme etter denne killeren så er det et album i ZZ-Tops ånd som lokker i det fjerne. For her har Bingham funnet frem rockefoten og fyrer på alle sylindrene…

“Tomorrowland” kommer ut 18. september, og er den første på Binghams eget selskap Axster Bingham Records. Han har produsert den selv, i samarbeid med Justin Stanley (Eric Clapton, Sheryl Crow, Jet, The Vines).

Med andre ord en slags ny start for Bingham, som har gitt ut sine tidligere album på Lost Highway – som virker å miste flere og flere artister fra stallen sin. T-Bone Burnett, som sammen med Bingham stod bak musikken til suksessfilmen “Crazy Heart” – som på mange måter revitaliserte T-Bone som produsent for de store massene, har ikke vært involvert denne gangen – men man kan vel regne med at Bingham lærte ett og annet triks på de to platene de lagde sammen.

Backingbandet The Dead Horses er heller ikke involvert denne gangen, og Bingham spiller alle gitarene selv.

[media id=682 width=650 height=415]

Siste artikler

Lest dette?