BobWeek: Things Have Changed

Bob Dylan fyller 70 år tirsdag 24/5, og i den anledning feirer vi BobWeek her på bloggen.

I dagene før og etter bursdagen fylles bloggen med musikkvideoer og ymse stoff om His Bobness – og vi starter allerede i dag, en uke før bursdagen.

Først ute er låten han vant en Oscar for i 2000, filmmusikken til «Wonder Boys» med Michael Douglas – og meget mulig min favorittvideo med Bob Dylan.

Det er en biltur jeg virkelig kunne tenkt meg å vært med på…

 

SHARE
Forrige artikkelNy plate med Gillian Welch er like rundt hjørnet…
Neste artikkelBobWeek: Dreamin’ Of You
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here