Fredagsvideo: The Last Hurrah! – The Great Gig In The Sky

Bergensbandet The Last Hurrah! med eminente HP Gundersen i spissen har fått mye oppmerksomhet i både inn- og utland for sin siste plate som er spekket av Gundersens Dronepop.

Musikkbladet Mojo har også falt for platen, og inviterte nylig The Last Hurrah! til å bidra med en låt til sin Pink Floyd hyllest. De gir med månedens utgave ut en plate der inviterte band tolker alle låtene fra “Dark Side Of The Moon” og “Wish You Were Here”.

Platen kaller de “Return To The Dark Side Of The Moon + Wish You Were Here Again”. Og i tillegg til at den kommer ut som CD i magasinet, så kan den også bestilles på vinyl.

Og her er da videoen med The Last Hurrah! sin versjon av “The Great Gig In The Sky”:

Forrige artikkelForhåndsbestill “Mockingbird Time” fra The Jayhawks
Neste artikkelFredagslyd: Hilde Heltberg
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here