Ryan Adams covrer Vampire Weekend.

Ryan Adams bobler over av inspirasjon, og de siste helgene så har han lagt ut videoer der han covrer Vampire Weekend.

Om han har planer om å covre hele debutplata «Vampire Weekend» vites ikke, men han har foreløpig spilt inn de tre første låtene på sitt webkamera, og lagt det ut på Facebook og YouTube.

Track1: «Mansard Roof»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Track2: «Oxford Comma»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Track3: «A-Punk»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelRyan Adams – Wasted Years
Neste artikkelRyan Adams – Lucky Now, akustisk versjon
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here