Ryan Adams bobler over av inspirasjon, og de siste helgene så har han lagt ut videoer der han covrer Vampire Weekend.

Om han har planer om å covre hele debutplata «Vampire Weekend» vites ikke, men han har foreløpig spilt inn de tre første låtene på sitt webkamera, og lagt det ut på Facebook og YouTube.

Track1: «Mansard Roof»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Track2: «Oxford Comma»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Track3: «A-Punk»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelRyan Adams – Wasted Years
Neste artikkelRyan Adams – Lucky Now, akustisk versjon
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here