Musikkbloggens avdeling for Ryan Adams-spotting har nok å gjøre for tiden, da det popper opp nye ting fra vår mann stort sett hver eneste dag.

Vi husker jo godt singelen «Lucky Now» som ble presentert her på bloggen for en tid tilbake. 30. august besøkte Ryan Adams BBC2 og spilte blant annet «Lucky Now» akustisk.

Enjoy!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelRyan Adams covrer Vampire Weekend.
Neste artikkelFredagsvideo: Michael McDermott – Wounded
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here