Fredagsvideo: Michael McDermott – Wounded

Som lesere av bloggen kanskje har fått med seg, så er jeg nesegrus fan av Michael McDermott. Jeg kom over denne på YouTube for en tid tilbake, og får fortsatt pusteproblemer når jeg spiller den…

Dette er så hjerteskjærende intenst, og når man vet litt om hva denne mannen har vært gjennom så blir dette en gåsehudopplevelse av de sjeldne.

At ikke denne mannen er på jevn rotasjon i de fleste hjem vil for alltid være en gåte…

Det får være fredag så mye det vil, idag bestemmer jeg at det er en tankefull fredag – og deler herved denne med folket der ute..

Fra hans tredje plate “Michael McDermott”, strippet ned til kun stemme og piano…

Forrige artikkelRyan Adams – Lucky Now, akustisk versjon
Neste artikkelRyan Adams – Shine Through The Dark
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here