Bloggfavoritter Reckless Kelly er klar med ny plate.

13. september slippes «Good Luck & True Love». Dette blir bandets første plate på egen label, No Big Deal Music.

Platen kan forhåndsbestilles NÅ på CD eller LP. De 1000 første eksemplarene blir signert av bandet.

Dette kan du ikke gå glipp av, så kom deg over til www.recklesskelly.com og bestill. Husk at pengene går rett tilbake til musikerne, som igjen kan fokusere på å lage enda mere god musikk til oss…

Vi kommer selvsagt tilbake med full anmeldelse når det nærmer seg release.

SHARE
Forrige artikkelGjesteblogg: Darren Smith – Boomtown
Neste artikkelElmo Buzz & The East Nashville Bulldogs – Shit Sandwich
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here