Et av de store høydepunktene på bilstereoen i sommer har vært Last Heat og deres herlige single «One More Time», som vi anmeldte her på bloggen i mai.

Nå har de spilt inn en video til låten «Cross The River», i Tøyenkirken i Oslo.

Låten kommer også for digitalt salg den 19. august – men inntil videre så kan vi altså glede oss med NOK en godbit fra Last Heat. Og nå må det da komme en plate snart… ???

«Cross The River»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelFrem Fra Glemselen: Mudcrutch – Mudcrutch
Neste artikkelGjesteblogg: Darren Smith – Boomtown
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here