Lørdag kveld spilte The Rainmakers på sin største norske hjemmebane, Tromsvang i Fåvang Rock City. Du kan lese om konserten her på bloggen.

Etter to timer med fantastisk rock’n’roll avsluttet de med Elvislåten «Burning Love».

Denne dedikerer vi til Eddie, som gjør en glitrende jobb med å filme store mengder av årets turné.


SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers- Fåvang, 26.03.2011
Neste artikkelVideo: The Rainmakers – Another Guitar
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here