I alt oppstyret rundt The Rainmakers her på bloggen (og mer vil det bli i hele neste uke), så er det lett (for meg) å glemme at det er andre godbiter på konsertfronten.

Og den aller største godbiten (som jeg selvsagt går glipp av på grunn av Rainmakers-turnéen) er Thinkerbell – som omsider kom ut med ny plate i mars. Musikkbloggen var over seg av beundring for den nye platen, «Thinkerbell2«.

Det blir i denne omgang bare to konserter, og folket gjør klokt i å oppsøke disse – for det som fort kan bli et av årets store musikalske høydepunkter. Jeg håper bare noen har vett til å teipe dette her…

Thinkerbell ser du live her (og det er ikke LITT aprilsnarr engang):

Oslo, Onsdag 30. mars – John Dee – billetter her
Moss, Fredag 1. april – Tivolikjellern – billetter i døra; www.tivolikjellern.noSHARE
Forrige artikkelØresnop: The Margarets – How Can Someone With Such Beautiful Legs Get Feet So Cold
Neste artikkelFredagsvideo: BJ Barham – Lonely Ain’t Easy
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here