Forrige uke gikk SXSW av stabelen i Austin, og byen var full av band som gjorde sitt beste for å vise seg frem for desto flere publikummere.

Ett av mine favorittband, American Aquarium, spilte på den årlige Ninebullets-konserten, og etterpå dro vokalist BJ Barham frem gitaren og gjorde en låt eksklustivt for Ninebullets. Låten heter «Lonely Ain’t Easy» og handler om skilsmissen til bassisten i bandet American Aquarium.

Hør på denne, og så skjønner du fort hvorfor American Aquarium er ett av mine favorittband…

SHARE
Forrige artikkelThinkerbell – live
Neste artikkelThe Rainmakers – Katakombene, Skien 25.03.2011
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here