Øresnop: The Margarets – How Can Someone With Such Beautiful Legs Get Feet So Cold

Det er på tide med et nytt innlegg i serien “Øresnop”. Og denne gangen har vi en låt fra min ultimate topp5-liste over Tidenes Beste Låter.

Listens eneste norske bidrag kommer fra The Margarets, og låten heter “How Can Someone With Such Beautiful Legs Get Feet So Cold”.

Låten er tilgjengelig på den kritikerroste platen “What Kept You?” fra 2002.

Her i en akustisk versjon fra det gamle Ocean Sound på Giske. Jeg håper det faller i smak.

 

Last ned denne versjonen låten på MP3

  How Can Someone With Such Beautiful Legs Get Feet So Cold (10.3 MiB, 2,076 hits)

Kjøp “What Kept You?” på LP, CD eller MP3

Forrige artikkelBob Dylan til Norge, og Ryan Adams i studio
Neste artikkelThinkerbell – live
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here