For lesere av bloggen så er det ganske så tydelig at undertegnede er stor fan av Bob Dylan. Og de fleste av oss som er over gjennomsnittet musikkinteressert har vel en eller annen gang tenkt tanken “Hva sier jeg hvis jeg treffer en av mine store favoritter?”.

Jeg leste nettopp en artikkel av Todd Snider, der han tar opp akkurat dette temaet – og tenkte å finne ut om noen der ute hadde planen klar ?

Som vi alle vet så er Bob Dylan omtrent som Fantomet; Av og til går han rundt i gatene som en vanlig mann.

Det er jo en kjent vandrehistorie fra Sverige, når Dylan skulle spille i Globen og hadde begitt seg ut på en av sine turer i gatene – iført sin sedvanlige hettegenser.

Den godeste Bob gikk seg selvsagt bort, og innså plutselig at han var seint ute til konserten. Han praiet rett og slett en bil som kjørte forbi, og hoppet inn i baksetet til en gjeng turister som ikke helt forstod hvorfor en litt lurvete utseende fyr i hettegenser ba dem kjøre ham til Globen fort som fy.

Om den er 100% sann vet jeg ikke, men usannsynlig er den i hverfall ikke.

Så er spørsmålet – hva ville DU gjort hvis Dylan plutselig hoppet inn i baksetet i bilen din og spurte om å bli kjørt til et sted hvor han kunne utøve rock’n’roll ?

Todd Snider har tenkte MYE på saken, og har skrevet denne artikkelen om sine tanker rundt et eventuelt Møte Med Bob. (Snider har en litt spesiell skrivestil, bare så du er advart)

Personlig så har jeg mang en gang tenkt tanken. “Hva vil jeg si hvis jeg møter en av mine helter?”

Som leserne vet så har også Ryan Adams en utrolig høy stjerne hos meg.

For noen år siden spilte Adams på Rockefeller, og min gode venn Finn (som jo i teorien også skriver for denne bloggen…) hadde anskaffet et backstagepass.

Etter konserten så suste han backstage for å treffe Ryan og Bucky Baxter + resten av bandet. De kom direkte fra Nederland, der flere hadde blitt syke. Gitaristen spydde i en bøtte på scenen for å holde ut, og det var utstrakt spying bak scenen etter konserten.

Når han kom tilbake ble jeg tilbudt passet for å ta turen bak, og da slo det meg:

“Hva i huleste skal JEG si til Ryan Adams? Hva i allverdens dager har jeg å bidra med som gjør at jeg ikke fremstår som en bablende idiot av en Fanboy?”.

Så jeg takket nei…

Om det samme vil skje hvis jeg får tilbud om å treffe Bob? Jeg har ingen anelse.

Hvem skulle DU ønske du møtte, og hva ville DU sagt til vedkommende? Bruk kommentarfeltet!

Forrige artikkelThe Secret Sisters – The Secret Sisters
Neste artikkelFredagsvideo: Elizabeth Cook – Stupid Things
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here