Det blir ikke mer inderlig og intenst enn Tom Waits sin versjon av Silent Night. Forøvrig et viktig element i Levi Henriksens fantastiske julenovellesamling «Alt det som lå meg på hjertet» som anbefales på det absolutt sterkeste sammen med samme manns forrige julenovellesaming «Bare mjuke pakker under treet» (Now a major motion picture)

Her i en liveversjon kombinert med den fantastiske «Christmascard From A Hooker In Minneapolis».

 

Og her i originalversjonen:

SHARE
Forrige artikkelJulesnop: Mel & Kim – Rockin’ Around The Christmas Tree
Neste artikkelJulevideo: Vazelina Bilopphøggers – Hem’att Tel Jul
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here