Dagen kom, Buffalo Springfield spilte (og spilte en dag til) og publikum jublet. Neil Youngs «Buffalo Springfield Again» var endelig en sannhet på en offentlig konsertscene. Backet opp av Rick Rosas på bass og CSNs trommis Joe Vitale stilte Neil Young, Stephen Stills og Richie Furay for første gang på 43 år i offisiell konsert. Akustiske gitarer, og en fandenivolds innsats – og et band som sparket rumpe. Nettet er allerede fullt av bootlegs fra konserten, og forsåvidt også resten av konsertene under en Bridge School Benifit som må være den beste på mange år.

 

 

 

 

 

SHARE
Forrige artikkelSiste tone fra Cross Canadian Ragweed ?
Neste artikkelOld 97’s – The Grand Theatre volume one.
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here