Det er Dvergeuken 2010 her på Musikkbloggen  Hør nå… hør nå!, i anledning Dvergenes 30. års jubileum. I den anledning slipper vi ut litt små godbiter fra Musikkbloggens hemmelige arkiv, og som en oppfølger til gårsdagens video «Sidesprang på Os», så fortsetter vi med nok en video fra slippefesten til «Veldig Respektable Menn». Denne gangen er det Frode Alnæs og Arne Grønhaug som er i fokus, der de gitarhelter som bare ekte gitarhelter gjør.

SHARE
Forrige artikkelDvergeuken 2010: Veldig Respektable Menn – Live!
Neste artikkelDvergeuken 2010: Lydklipp fra gamle Dvergekonserter
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here