I anledning gårsdagens artikkel om Uncle Tupelo og Son Volt , så er det vel bare på sin plass med litt fredagsvideo i den kategorien.

Den eneste korrekte låten å starte med, bandet og låten som dannet grunnlaget for «No Depression»-bølgen:
Uncle Tupelo – No Depression

Og deretter går vi naturlig nok over på Son Volt:

Son Volt – Catching On (fra Austin City Limits, med originalbesetning):


Son Volt – Tear Stained Eye (med første v.2 besetning, på 2007-turneen):


Son Volt – Windfall (samme kveld som videoen over):


Son Volt – Afterglow 61 (fra Lettermanshow, 2007):


SHARE
Forrige artikkelSon Volt
Neste artikkelSon Volt – Okemah And The Melody Of Riot
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here