fbpx

Bergenfest 2010, dag 2: Fridagen…

I går var det onsdag, og planen var å se dobbelkonsert med Slim Cessna’s Auto Club og Hayseed Dixie på Garage.
Slim Cessna var en av de ytterst få konsertene på årets (for meg personlig litt tynne) program som jeg virkelig gledet meg til. Logisk nok ble den avlyst. Dermed stod bare Hayseed Dixie igjen, og de har jeg sett før – så en tur til byen i øsende regnvær med påfølgende jobbedag dagen etter ble droppet til fordel for sofaliv. Hadde for en gangs skyld vært fornuftig og planlagt å kjøpe billetter i døren. Da er det litt enklere å droppe utflukter.

Gjorde et nytt forsøk på å se HakkePILS, med samme resultat som tirsdag.

Idag er det ny BergenfestDag, og nye muligheter… Scott H. Biram er vel dagens høydepunkt. Og i morgen er det dagspassdag…

Siste artikler

Lest dette?