I går var det onsdag, og planen var å se dobbelkonsert med Slim Cessna’s Auto Club og Hayseed Dixie på Garage.
Slim Cessna var en av de ytterst få konsertene på årets (for meg personlig litt tynne) program som jeg virkelig gledet meg til. Logisk nok ble den avlyst. Dermed stod bare Hayseed Dixie igjen, og de har jeg sett før – så en tur til byen i øsende regnvær med påfølgende jobbedag dagen etter ble droppet til fordel for sofaliv. Hadde for en gangs skyld vært fornuftig og planlagt å kjøpe billetter i døren. Da er det litt enklere å droppe utflukter.

Gjorde et nytt forsøk på å se HakkePILS, med samme resultat som tirsdag.

Idag er det ny BergenfestDag, og nye muligheter… Scott H. Biram er vel dagens høydepunkt. Og i morgen er det dagspassdag…

SHARE
Forrige artikkelCross Canadian Ragweed – Garage
Neste artikkelRyan Bingham – Mescalito
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

2 COMMENTS

  1. Hakke-P.I.L.S?? jeg har sett på streamingen og den hakker ikke hos meg, innimellom er lydsynkingen litt dårlig, men ikke plagsomt.

    • Well… hos meg hakker det, og siden alle andre nettstreamer funker fint (og som jeg – med mange år med ISP-support bak meg – selvsagt har testet ut samtidig) så skylder jeg på BT og onde Microsofts Silverlight-drit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here