Vårens vakreste eventyr er her! Eliot Bronson er ENDELIG tilbake, og turnérer Norge de neste ukene.

Etter hans fantastiske debut-turné i Norge i 2019, der han falt pladask for landet, og folkene han møtte falt pladask for ham – så dro han hjem og lagde den fantastiske platen Empty Spaces, der inspirasjonen fra Norge er til å ta og føle på. Noe man også ser i videoen «Let Me Go», der mange av klippene er fra turen rundt i Norge.

Da pandemien traff verden, så satte Eliot seg foran kameraet på telefonen sin, og spilte musikk til alle som ville høre. Og det viste seg at det var mange. Og de ble bare flere og flere. Denne uken annonserte han at den ukentlige onsdagskonserten vil måtte ta en pause mens han er på turné, etter ETT HUNDRE OG SEKSTI FEM sammenhengende uker med onsdagskonserter.

165 onsdager på rad har altså Eliot og det som har blitt en egen bevegelse, spilt og skravlet og laget konsept-konserter. Hele veien har han skrevet nye låter, og ny plate er på gang. Han har materiale nok til minst to nye plater, og mange av de låtene skal vi få høre når han nå drar i gang med en lang turné!

Her er turnélisten:

12. mai: Hølen Kafé, Hølen – Facebookevent
13. mai: Moskus Bar, Trondheim – Facebookevent
14. mai: Blårock, Tromsø – Facebookevent
15. mai: Revolver, Oslo (Support: Anders Dahlberg) – Facebookevent
19. mai: Åkrehamn, Huskonsert (Support: Anders Dahlberg)
20. mai: Iris Scene, Odda (obs: tidlig konsertstart) – Facebookevent
23. mai: Torbjørns Konserthall, Bergen – Facebookevent
24. mai: Vilsnes Kirke, Atløy
25. mai: Vesle Kinn, Florø – Facebookevent
26. mai: Kardemomme Kaffibar, Førde – Facebookevent
27. mai: Svanøy Kro, Svanøy – Facebookevent
28. mai: Unplugged in Undredal Stavkyrkje – Billetter
29. mai: Veldre Intimscene, Brummundal – Billetter
30. mai: Privat arrangement

SHARE
Forrige artikkelRoger Græsberg & Foreningen – Blomsterspråk
Neste artikkelHappy 70th birthday Bob Walkenhorst!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here