Ukens bonusvideo: Daniel Romano – Best Man

I kategorien “Countryhistoriens beste låt”, så gir vi dere Daniel Romanos “Best Man”. Både jeg og redaktør Eiesland ble så eksaltert over å finne denne på YouTube at vi ikke klarte å vente til den ukentlige fredagsvideoen går på luften – og innstiftet umiddelbart ukens bonusvideo.

Daniel Romano spilte i Bergen i fjor, og blåste Garage til himmels med et sett som det fortsatt går gjetord om i Bergens gater. 20 låter, hvor 17 på det tidspunktet var uutgitt, og 13 av de igjen var uinnspilt…

Høydepunktet, både for min og redaktør Eieslands del var “Best Man”. Historien om mannen som er forlover i elskerinnens bryllup. Der hun gifter seg med hans beste venn. Som han sa; “This will probably be on an album in… 4-5 years time”.

Og som jeg skrev den gangen; en av de beste låtene som er laget på denne siden av 1980. Låten har endelig dukket opp på YouTube i et par versjoner. Jeg har valgt å dele denne fra Best Kept Secret-festivalen, fordi den har Aaron Goldsteins monumentale pedal steel som et viktig element. Sjekk også ut versjonen under der teksten er litt enklere å høre hele veien.

Kos dere, countryfans!

 

Forrige artikkelThe I Don’t Cares – Wild Stab
Neste artikkelMusikkåret 2015 – Rune Letrud
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here