Jeff Porter, for mange kjent som gitaristen i The Rainmakers, tar en kort sving innom Norge i april, og stopper fem steder underveis.

22. april: Primstaven, Straumen | Facebookevent (med billetteinfo)
23. april: Flathill Concers, Trondheim | Billetter.
24. april: Dust of Daylight Live, Bergen | Facebookevent. Billetter.
26. april: Vesle Kinn, Florø | Facebookevent. Billetter.
28. april: Hølen Café, Hølen | Facebookevent. Billetter.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Jeffrey’s Reverie – Onward to Avalon
Neste artikkelPer Berg – Vill Vill Vest
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here