Vår kjære venn Jeff Porter er endelig på vei tilbake til sitt andre hjem, Norge.

I september spiller han et knippe konserter på spesielt utvalgte steder, og i kofferten har han med seg sin nye utsøkte plate, Daylight.

Turnélisten:

2. september – Langfjæran – Facebookevent
3. september – Langfjæran, privat arr.
4. september – Hølen Kafe – Facebookevent
7. september – Live radio, Radio Vinyl
8. september – Torbjørns Konserthall, Bergen – UTSOLGT
9. september – Josefine, Oslo – Facebookevent
10. september – Sitt ned, Skien – Facebookevent

SHARE
Forrige artikkelJeff Porter – Daylight
Neste artikkelThe Vandoliers – Vandoliers
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here